Shopman

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 20.5.2018  

Rekisterinpitäjä: Ziria Y-tunnus 2159689-4 

Rekisterinpitäjän osoite: Pohjolankatu 19-21, 96100 Rovaniemi

Rekisterinpitäjän sähköposti: asiakaspalvelu(at)shopman.fi  

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.  

Henkilötietojasi vastaanottavat:

  • yrityksemme ja sen työntekijät
  • IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme
  • maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
  • tavarantoimittaja, joka toimittaa kauttamme tilatun tuotteen
  • kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
  • tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
  • tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Markkinoinnissa käytettävien henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus, jonka asiakas antaa rekisteröitymällä verkkokauppamme asiakkaaksi. Jotta voimme tarjota kiinnostavia sisältöjä, voimme kohdentaa markkinointiviestintäämme analysoimalla ja profiloimalla rekisterissämme käsiteltäviä tietoja, kuten tilaustietoja ja palveluidemme käyttötietoja. Emme suorita automaattista päätöksentekoa profiloinnin avulla tai muutoin. 

Yllä kuvattujen sinulta kerättyjen henkilötietojen lisäksi käsittelemme henkilötietojasi, kun asioit verkkosivuillamme, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt asiakkaaksemme tai kirjautunut palveluumme. Kun siirryt Shopman -verkkosivuille, käsittelemme seuraavia tietojasi evästeiden, Facebook-pikselien ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla: 

  • Päätelaitettasi ja verkkokäyttäytymistäsi koskevat tiedot (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja selaushistoria)
  • Selailun ajankohta ja istunnon kesto
  • Mitä linkkejä tai mainoksia klikkaat ja mitä mainoksia tai muita sisältöjä olet katsonut
  • Analytiikan ja seurantatekniikoiden avulla johdettu ja profiloitu tieto

Henkilötietoja voidaan yhdistellä myös muiden palvelujen kautta kerättyihin tietoihin.

Säilytämme henkilötietojasi:

  • verkkokaupassa viiden vuoden ajan
  • kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan
  • sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan 

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  • oikeus tietojen oikaisemiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • oikeus vastustaa käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä
ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Linkit muille verkkosivuille:

Verkkosivuillamme on linkkejä myös muille verkkosivustoille. Kun olet klikannut jotain tällaista, ulkopuoliselle verkkosivulle johtavaa linkkiä, me emme enää pysty kontrolloimaan tällä verkkosivulla tapahtumaa toimintaa tai tietojen keräämistä. Neuvomme siis perehtymään Shopman.fi -kaupan ulkopuoliselle sivulle linkitetyn tietoturvapolitiikkaan erikseen ennen sivuilla navigointia.

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon:

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöihimme esimerkiksi omien toimintatapojemme tai lainsäädännön ja tulkintakäytäntöjen muutosten perusteella. Suosittelemme, että tutustut tietosuojainformaatioomme säännöllisesti, jotta saat kattavat tiedot mahdollisesti tehdyistä muutoksista.

Kun muutamme tietosuojakäytäntöjämme, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.